Bosch banner

Een display dat bij u past kan de sleutel zijn tot een optimale fiets ervaring. Bosch bied diverse soorten displays, van een simpel lcd scherm tot een kleuren display tot navigatie. Er zijn verschilende generaties producten van Bosch deze worden vaak Bes1, Bes2 of Bes3 genoemd. Ebikes van de laatste jaren zijn meestal voorzien van Bes2, maar Bosch heeft onlangs het Bosch Smart Systeem (Bes3)uitgebracht. dit maakt het mogelijk om diverse Bes3 producten aan elkaar te koppelen. Zo is een klein sub display mogelijk, of kunt u zelfs uw smartphone als scherm gebruiken. U leest hieronder over de verschillende displays in het Bes2 en Bes3 ecosysteem.

Bes2
Bes3

Bosch Purion

Bosch Purion

De Bosch Purion motor is het basismodel van de displays van Bosch. Het scherm dat op Bosch Bes2 fietsen leverbaar is biedt alle basisfuncties zoals accustatus, ondersteuningsstanden en actieradius. Het spiegelvrije scherm is eenvoudig af te lezen en perfect voor fietsers die op zoek zijn naar een eenvoudig scherm.


Bosch Intuvia

Bosch Intuvia

De Bosch IntuviaDe intuvia is nét iets luxer dan de Purion, dit display wat op Bosch Bes2 fietsen leverbaar is heeft net als zijn kleine broertje een 2.8 inch scherm. wat de Intuvia écht onderscheid van de Purion is de schakeladvies functie. Het scherm geeft aan wanneer je het beste een versnelling omhoog of omlaag kunt.


Bosch Kiox

Bosch Kiox

De Bosch Kioxis een zeer luxe display met o.a een touchscreen en smartphone connectiviteit. Koppel dit display via bluetooth met de eBike Connect app en geniet van functies als navigatie en activity tracker. tijdens het rijden bendien je dit display met een controllertje met knoppen en joystick die naast uw handvat gemonteerd is, hiermee bedient u ook onderweg veilig uw eBike. Dit display heeft ook een motorslot functie, deze koopt u eenvoudig in de app. Met deze functie gebruikt u uw display om uw motor te vergrendelen als extra diefstalbeveiliging.

Bosch Nylon

Bosch Nylon

De Nylon is het paradepaardje van Bes2 displays, dit extra grote scherm van 3,1 inch koppelt u net als de Kiox aan de eBike Connect app. Tijdens het rijden bedien je dit display met een controllertje met knoppen en joystick die naast uw handvat gemonteerd is, hiermee bedient u ook onderweg veilig uw eBike. Dit display heeft ook een motorslot functie, deze koopt u eenvoudig in de app. Met deze functie gebruikt u uw display om uw motor te vergrendelen als extra diefstalbeveiliging. Maar de Navigatie zonder smartphone is de functie die dit display écht uniek maakt. Dit is het enige Bosch display die deze functie heeft.


Het nieuwe Bosch Smart System, voor nieuwere eBikes bied moderne functies zoals fitness tracking in de app en een motorslot. U kunt dan motoronderstuning alleen gebruiken als het display verbonden is met de fiets.

Bosch Intuvia 100

Bosch Intuvia 100

De Bosch Intuvia 100De intuvia is een display, dit display wat op Bes3 fietsen leverbaar is. Het is een "ouderwets" lcd scherm, perfect voor de fietsers die een simpel display willen. wel kunt u hem koppelen aan de eBike Flow app voor extra functies zoals fitness tracking.


Bosch Purion 200

Bosch Purion 200

De Purion 200 is het meest compacte display voor uw Bosch fiets. hij weergeeft de essentiele informatie , heeft slimme loopondersteuning en heeft een prachtig kleuren display. Combineer hem met de Kiox 300 of Kiox 500 en weergeef extra informatie op de Purion terwijl de Kiox als volwaardig navigatie scherm functioneert. Daarnaast is dit display ook ideaal voor gebruik met de SmartphoneGrip.


Bosch Kiox 300

Bosch Kiox 300

De Kiox 300 is een super slim 2inch displayvoor uw Bes3 Bosch ebike koppel hem met de Ebike Flow app op uw smartphone en gebruik het display als navigatiesysteem. Ook fitness informatie zoals verbruikte calorieën zijn terug te zien op het scherm. Ook informatie van uw Apple Watch kan weergeven worden op het scherm. de bediening gaat via een externe bediening zoals de LED remote, deze komt naast uw handvat. Wilt u echt alles uit de Kiox 300 halen? combineer hem dan met de Purion 200 u kunt dan extra informatie zien op de Purion terwijl de Kiox als volwaardig navigatie systeem functioneert


Bosch Kiox 500

Bosch Kiox 500

De Kiox 500 is een super slim display 2.8 inchvoor uw Bes3 Bosch ebike koppel hem met de Ebike Flow app op uw smartphone en gebruik het display als navigatiesysteem. Ook fitness informatie zoals verbruikte calorieën zijn terug te zien op het scherm. Ook informatie van uw Apple Watch kan weergeven worden op het scherm. de bediening gaat via een externe bediening zoals de LED remote, deze komt naast uw handvat. Wilt u echt alles uit de Kiox 500 halen? combineer hem dan met de Purion 200 u kunt dan extra informatie zien op de Purion terwijl de Kiox als volwaardig navigatie systeem functioneert De Kiox 500 onderscheid zich van de Kiox 300 door zijn 40 procent grotere formaat en het beschikken over een speakertje om geluids signalen te geven tijdens


Bosch SmartphoneGrip

Bosch SmartphoneGrip

De SmartphoneGrip is een compleet nieuwe manier van fietsen, laad uw telefoon draadloos of met een kabel tijdens het fietsen en gebruik uw smartphone als display. U bedient het virtuele display tijdens het fietsen met een bediening op uw stuur met normale knoppen, wel zo veilig. De SmartphoneGrip is nóg slimmer in combinatie met de Purion 200