Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een collega! Bekijk hier onze actuele vacatures.

Maandelijkse Archieven: Februari 2024

  1. Bosch Smart Systeem Bes3

    Bosch banner

    Een display dat bij u past kan de sleutel zijn tot een optimale fiets ervaring. Bosch bied diverse soorten displays, van een simpel lcd scherm tot een kleuren display tot navigatie. Er zijn verschilende generaties producten van Bosch deze worden vaak Bes1, Bes2 of Bes3 genoemd. Ebikes van de laatste jaren zijn meestal voorzien van Bes2, maar Bosch heeft onlangs het Bosch Smart Systeem (Bes3)uitgebracht. dit maakt het mogelijk om diverse Bes3 producten aan elkaar te koppelen. Zo is een klein sub display mogelijk, of kunt u zelfs uw smartphone als scherm gebruiken. U leest hieronder over de verschillende displays in het Bes2 en Bes3 ecosysteem.

    Bes2
    Bes3

    Bosch Purion

    Lees meer »
  2. Welke Bosch middenmotor is geschikt voor mij?

    Als het gaat om elektrische fietsen, speelt de motor een cruciale rol in de prestaties en het rijgemak. Bosch, een toonaangevende fabrikant van elektrische fietsaandrijfsystemen, biedt een scala aan middenmotoren die voldoen aan de diverse behoeften van fietsers. In deze tekst zullen we de verschillende types Bosch middenmotoren onderzoeken en welke het meest geschikt zijn voor verschillende gebruikersprofielen.

    1. Bosch Active Line

    Bosch Active Line

    De Bosch Active Line motor staat bekend om zijn soepele ondersteuning en stille werking. Met een vermogen van maximaal 250 watt en 40 Nm biedt deze motor een natuurlijke fietservaring, ideaal voor stadsritten en lichte recreatieve tochten. Fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare motor voor

    Lees meer »